Regulament Mobilio Awards
Regulament

Mobilio Awards promoveaza acei dezvoltatori si programatori care redefinesc standardele de excelenţă  şi schimbă regulile în lumea aplicatiilor mobile si mobisite-urilor.

Mobilio Awards se va desfăşura în 4 etape: inscriere, preselecţia şi concursul propriu-zis si premiere

  • Inscriere: 24 februarie - 19 martie
  • Jurizare: 20 martie - 31 martie
  • Premiere: 10 aprilie, in cadrul  ZF Mobilio’14


Criterii de eligibilitate

1. La concurs pot participa persoane fizice sau juridice, autori sau beneficiari ai aplicatiilor pentru mobil si mobisite-uri, de pe teritoriul Romaniei

2. Participanţii işi asumă responsabilitatea înregistrării aplicatiilor si mobisite-uri în concurs. Organizatorii concursului nu sunt responsabili daca participantii nu au acordul tertelor parti clienţi, co-autori etc.

3. Sunt eligibile aplicatiile si mobisite-urile lansate la data inregistrarii nu cele in constructie.

4. Nu se accepta in concurs aplicatiile sau mobisite-uri cu continut ilegal,obscen,imoral, care incita la discriminare de orice natura  este ofensator în alt mod. Aplicatiile mobile si mobisite-urile ale caror continut nu intră în contradicţie cu legislaţia romaneasca sau ordinea publică, care nu încalcă drepturile de autor şi conexe şi nu contravin normelor publicaţiilor academice, care nu prevăd distribuţia neautorizată a soft-urilor.

5. Nu se accepta in concurs aplicatiile si mobisite-urile “ copy–paste”, cele care se dovedesec a fi plagiate ale unor aplicatii (reproduceri parţiale sau în totalitate, de către oricare altă persoană decât autorul şi prezentat drept creaţie personală )

 

Înregistrare

1. Înregistrarea participanţilor la concurs se face prin completarea unui formular online disponibil pe site-ul www.mobilio.ro în perioada de înregistrare, pana la data de 14 martie 2014. Formularul va fi completat pentru fiecare aplicatie inscrisa in concurs. Pentru a fi valida inscrierea toate campurile trebuie completate cu informatii corecte si complete in caz contrar organizatorii îşi rezervă dreptul de a refuza inscrierea si de a elimina aplicatia în cauză din concurs.

2. Ne rezervam dreptul de a refuza aplicatii care nu corespund cerintelor evenimentului.

3. Organizatorii au dreptul de a prelungi perioada de inscriere.

 

Prevederi finale

1. Participantii pot sa folosească titulatura de participant, semifinalist, finalist, câştigător în scop promoţional (afişare pe site-ul propriu, materiale de prezentare, etc.).

2. Participanţii la concurs trebuie sa repecte regulile impuse de organizatori si să pună la dispoziţia organizatorilor informaţiile solicitate, pe tot parcursul desfăşurării concursului;

3. Prezentările aplicatiilor si mobisite-urilor (screenshot-urile) şi alte materiale realizate pentru concurs ramân în proprietatea organizatorilor.

4. Organizatorii îşi rezervă, faţă de participanţi, dreptul de a folosi în în scopul promovării concursului: numele participanţilor, informaţiile din formularele de înscriere, prezentările şi alte materiale realizate pentru concurs.

5. Organizatorii concursului nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care aplicatiile sau mobisite-urile înregistrate incalca drepturile de autor prin folosirea unor elemente plagiate(texte, fotografii,  elemente grafice ). Raspunderea apartine in totalitate persoanei fizice sau juridice ce a inregistrat aplicatia  in concurs. In cazul in care se dovedeste ca o aplicatie reprezinta reproducerea partiala sau totala a unui alt site, acesta va fi eliminat din competitie

 

Nu eşti încă membru Mobilio? Înregistrează-te