Participanti Mobilio Awards
Participanţi

1. La concurs pot participa persoane fizice sau juridice, autori sau beneficiari ai aplicatiilor pentru mobil si mobisite-uri, de pe teritoriul Romaniei

2. Participanţii işi asumă responsabilitatea înregistrării aplicatiilor si mobisite-uri în concurs. Organizatorii concursului nu  sunt responsabili daca participantii nu au acordul tertelor parti clienţi, co-autori etc.

3. Sunt eligibile aplicatiile si mobisite-urile lansate la data inregistrarii nu cele in constructie.

4. Nu se accepta in concurs aplicatiile sau mobisite-uri cu continut ilegal,obscen,imoral, care incita la discriminare de orice natura  este ofensator în alt mod. Aplicatiile mobile si mobisite-urile ale caror continut nu intră în contradicţie cu legislaţia romaneasca sau ordinea publică, care nu încalcă drepturile de autor şi conexe şi nu contravin normelor publicaţiilor academice, care nu prevăd distribuţia neautorizată a soft-urilor.

5. Nu se accepta in concurs aplicatiile si mobisite-urile “ copy–paste”, cele care se dovedesec a fi plagiate ale unor aplicatii (reproduceri parţiale sau în totalitate, de către oricare altă persoană decât autorul şi prezentat drept creaţie personală )

 

Nu eşti încă membru Mobilio? Înregistrează-te