Juriul Mobilio Awards 2014
Juriu & Jurizare

O abordare diferita a procesului de jurizare...

Jurizarea va fi facuta de la toate nivelurile industriei media interactive şi alte domenii conexe, de catre oameni care trăiesc şi muncesc în industria aceasta in fiecare zi. Nici un grup "think tank" aici ... doar profesionisti recunoscuti si  creativi. Aplicatiile inregistrate trebuie să ofere solutii eficiente ... nu doar fun. Ganditi-va la aceasta competitie ca la propriul focus grup!

Criterii de jurizare

Pentru ca se doreşte a fi o competitie riguroasă a aplicatiilor si mobisite-uri de calitate, am stabilit pentru Mobilio Awards o serie de criterii de evaluare menite să facă  o departajare cat mai obiectivă a aplicatiilor  înscrise în competitie.

1.      Creativitate & Inovatie

2.      Grafic Design

3.      User experience

4.      Functionalitate

5.      Rezultate

 

Juriul

 

  • Doina Costache - Head of Multiple Industries, Google Romania
  • Dan Vîrtopeanu - Managing Partner Breeze Mobile (Leo Burnett Group Romania)
  • Adrian Boţan - VP Creative Excellence CEE & Creative Partner, McCann Bucharest
  • George Catrina - Content Manager Samsung Electronics
  • Marius Ursache - Chief Design Officer, Grapefruit Design
  • Mircea Goia - Fondator RomanianStartups.com
  • Todi Pruteanu - Business Strategy Manager, Microsoft Romania
  • Iulian Sirbu - Head Of Mobile Department & Special Projects, Mediafax Group
  • Cosmin Ghinea - Business Development Director, Medifax Group
  • Adrian Seceleanu - Editor IT&C , Ziarul Financiar

 

Doina Costache, Head of Multiple Industries, Google Romania

Microbul IT&C a prins-o inca din primul an de facultate, cand i s-a oferit sansa de a lucra la Connex, primul operator GSM din Romania. Aici a invatat ABC-ul conceptelor de a-ti incanta clientii, de inovatie si pasiune pentru nou.

Dupa 8 ani petrecuti in Connex/Vodafone, drumul profesional a continuat in banking, la Unicredit Tiriac Bank ca si Sef al Departamentului de Canale Alternative, unde a continuat sa se dedice ideii de a face lucrurile altfel,  iar provocarea a fost cu atat mai mare cu cat industria este eminamente una traditionala, pentru care tehnologia trebuie integrata in multiple proceduri si reglementari. Proiectele frumoase din online marketing, internet si mobile banking i-au deschis insa drumul spre cea mai inovatoare companie din lume, Google.

De 2 ani Doina se ocupa la Google de strategia de business si online marketing pentru industria financiara, Retail, FMCG, Auto din Romania; ea este de asemenea responsabila si de businessul de mobile de la noi din tara, pe care Google il considera ca fiind viitorul de succes in lumea digitala.

 

Dan Virtopeanu , Managing Partner Breeze Mobile

Dan Virtopeanu este unul dintre pionierii marketingului mobil din Romania, implementand in premiera nationala campanii bazate pe noi tactici. Avand mai mult de zece ani de experienta in domeniul marketingului mobil, Dan a fost implicat si in realizarea de aplicatii pentru mobil si a primelor mobile advergames din piata locala. Din 2006 depune eforturi in educarea pietei locale prin sustinerea de seminarii dedicate marketingului mobil. In prezent Dan Virtopeanu este Managing Partner al agentiei full service de marketing mobil Breeze Mobile, parte a Leo Burnett Group Romania.

 

Adrian Botan, VP Creative Excellence at McCann Worldgroup Central East Europe

Adrian studied Architecture & Design in Bucharest in the early 90’s, trying to find a job that is artistic but also has rational side to it. Later, he found out advertising offers the perfect match and something more: lots of fun. Thus he started his professional career in 1995 as a designer in a Romanian creative shop. In 1997 he was working for DMB&B (later to become D’Arcy) where he was half of the team that won the first ever-international award for Romania.

In 1998, Adrian joined McCann Erickson, and never left. In the 13 years as a creative director, his team won over 150 awards for creativity and effectiveness in competitions spanning from New York Festivals to Cannes and Epica, D&AD or Eurobest, while McCann Romania was six times the Agency of the Year in three national and regional competitions. In 2007 McCann Romania entered the Gunn Report’s Top 50 creative agencies in the world.

In 2011 McCann became the first agency in Central and Eastern Europe to take home not one, but two Grand Prix and Titanium in Cannes Lions Festival for the “American ROM” Campaign for ROM Chocolate. The next year, the agency replicated the success of 2011 and won other 3 awards in Cannes Lions 2012.

Adrian experience spans from FMCG to retail and telecom working on local and international brands like Coca-Cola, Sprite, and Vodafone. Currently he is coordinating the Coca-Cola brands for 23 countries in Central and South Europe.

Adrian is for VP Creative Excellence for Central Eastern Europe and Creative Partner of Bucharest office, founder member and President of Romanian Art Directors Club. In 2010 Adrian had completed an MBA degree in the Berlin School of Creative Leadership.

 

Mircea Goia , Fondator RomanianStartups.com

Nascut si crescut in Romania, traind in prezent in Statele Unite, Mircea Goia e implicat in mai multe proiecte web (avand peste 12 ani de web development in spate).

Un proiect web se adreseaza mediului de tech startups din Romania si se numeste RomanianStartups.com, unde se incearca coagularea startupurilor romanesti, incubatoare/acceleratoare, evenimente, fondatori, investitori si spatii de co-working intr-un singur punct central, intr-o comunitate in care cei implicati sa schimbe informatii si sa se ajute unul pe celalalt. Proiectul este in engleza, cu scopul de a face cunoscut acest mediu de startup romanesc si in strainatate. Al doilea proiect web este Cinely.com, un social network si marketplace pentru filmmakers si videomakers. Acest startup are sediul in Los Angeles, USA iar rolul lui Mircea este de advisor, marketing si actionar minoritar.

In acelasi timp a servit ca advisor la un numar de startup-uri romanesti cum ar fi Ubervu.com, 2performant.com, Golibre.org (proiect), TVMuse.eu, LocalMediaGroup.com (TakeOverPayment.com, UsedCarNetwork.com and AmeriBusinessProducts.com), Trigwee.com (inchis), Trippydoo.com (inchis).

Mircea Goia este implicat, in acelasi timp, si in filmmaking cu interes special in productie si regie. A ajutat la producerea unui film de lung metraj cat si la cateva de scurt metraj (producator executiv si asociat).

 

Todi Pruteanu - Business Strategy Manager, Microsoft Romania

Todi este Business Strategy Manager la Microsoft România, rol în care este responsabil de Corporate Communications, programele de Citizenship şi iniţiative strategice care contribuie la realizarea impactului social şi economic al ecosistemului Microsoft în România. În rolurile anterioare la Microsoft, Todi a avut responsabilităţi de marketing, evangelism şi business development.
Todi este Vicepreşedinte al Asociaţiei Patronale a Industriei de Software şi Servicii (ANIS) responsabil pentru piaţa internă, rol din care are este încredinţat de rolul industriei software în dezvoltarea competitivităţii economice a României.

Nu eşti încă membru Mobilio? Înregistrează-te