Despre Mobilio Awards
Mobilio Awards

In ultimii ani aplicatiile mobile si mobisite-urile au accelerat printr-un ciclu evolutiv rapid, de la experimental la folositor, aspecte esentiale ale vietii noastre cotidiene. Aceasta popularitate a schimbat de asemenea peisajul afacerilor in multe feluri deschizand oportunitati pentru toti.

Organizată pentru prima dată acest an, Mobilio Awards isi doreste sa atraga dezvoltatorii de aplicatii mobile si mobisite-uri care redefinesc standardele de excelenţă şi schimbă regulile în lumea aplicatiilor mobile si mobisite-urilor.

Mobilio Awards se va desfăşura în 4 etape: inscriere, preselecţia şi concursul propriu-zis si premiere:

• Inscriere: 24 februarie - 19 martie

• Jurizare: 20 martie - 31 martie

• Premiere: 10 aprilie in cadrul ZF Mobilio’14

 

 

 

1. Best Mobisite 

2. Best use of location services 

3. Best Game 

4. Best Entertainment App 

5. The most Innovating App 

6. Best use of Mobi – Advertising

 

 

 

 

Cine poate participa?

 

 

1. La concurs pot participa persoane fizice sau juridice, autori sau beneficiari ai aplicatiilor pentru mobil si mobisite-uri, de pe teritoriul Romaniei

2. Participanţii işi asumă responsabilitatea înregistrării aplicatiilor si mobisite-uri în concurs. Organizatorii concursului nu  sunt responsabili daca participantii nu au acordul tertelor parti clienţi, co-autori etc.

3. Sunt eligibile aplicatiile si mobisite-urile lansate la data inregistrarii nu cele in constructie.

4. Nu se accepta in concurs aplicatiile sau mobisite-uri cu continut ilegal,obscen,imoral, care incita la discriminare de orice natura  este ofensator în alt mod. Aplicatiile mobile si mobisite-urile ale caror continut nu intră în contradicţie cu legislaţia romaneasca sau ordinea publică, care nu încalcă drepturile de autor şi conexe şi nu contravin normelor publicaţiilor academice, care nu prevăd distribuţia neautorizată a soft-urilor.

5. Nu se accepta in concurs aplicatiile si mobisite-urile “ copy–paste”, cele care se dovedesec a fi plagiate ale unor aplicatii (reproduceri parţiale sau în totalitate, de către oricare altă persoană decât autorul şi prezentat drept creaţie personală )

6. Participantii pot inscrie mai multe aplicatii la aceeasi categorie sau la categorii diferite. O aplicatie poate fi inscrisa la mai multe categorii.

7. Nu exista taxe de participare.

 

 

 

Nu eşti încă membru Mobilio? Înregistrează-te