Colegu'   free Descarcă
Ratingul userilor:
Comentariile userilor lasă un comentariu
Trimite-le şi prietenilor tăi

Versiunea curenta: 1.0

2.5 MB

Vanzator: Sebastian Gabor

Cerinte:

Compatible with iPhone, iPod touch and iPad. Requires iOS 5.0 or later. This app is optimized for iPhone 5.

Colegu' - de Sebastian Gabor

Descriere

Aplicaţia Colegu', este prima aplicaţie autentic românească care vine în sprijinul şoferilor din România cu scopul de a crea o comunitate unită şi de a permite distribuirea de informaţii referitoare la trafic.

Colegu' vrea sa vină în completarea altor metode folosite, precum staţiile de comunicare, oferind suport vizual şi audio pentru alerte.

Aplicaţia pentru şoferi Colegu' va trimite notificări vizuale şi audio referitoare la puncte de interes precum: Radare Mobile, Radare Fixe, Filtre şi Tractări Maşini.

Aplicaţia are la bază principiul de community sharing, care este folosit şi de staţiile de comunicare de pe maşini.

Şoferii vor putea să anunţe şi să primească notificări despre localizarea radarelor, filtrelor şi a zonelor de tractări maşini. Pe viitor, numărul de categorii va creşte, în funcţie de nevoile şoferilor.

Proces:

1. Utilizatorul vede unul din Punctele de Interes: Radar fix, Radar Mobil, Filtru, Zona de Tractări Maşini şi o semnalează pe hartă prin butonul de Adaugă punct de interes, care se va folosi de coordonatele poziţiei curente.

2. Utilizatorii vor primi notificări vizuale şi audio referitoare la acel punct de interes în momentul în care intră în raza de notificare aleasă din meniul de setări al aplicaţiei.

Configurări:

Mai mult, utilizatorii pot alege care sunt punctele de interes afişate pe hartă prin configurarea hărţii de pe ecranul principal. În acelaşi mod, şoferii pot alege, din ecranul de setări, ce notificări să primească şi la ce interval de timp.

Notificările, atât cele audio cât şi cele vizuale, sunt primite de utilizator chiar şi in momentul în care aplicaţia rulează în Background. Atenţie: este necesar ca aplicaţia să fie pornită şi chiar dacă nu este în prim plan, aceasta va fi alături de dumneavoastră oferind informaţii actuale şi corecte.

Noi vrem să îmbunătăţim în mod constant aplicaţia şi de aceea oferim oportunitatea utilizatorilor de a ne trimite sugestii sau să ne anunţe cu privire la alte erori existente folosind ecranul de Info.

Viitoare Update-uri

Mai mult, în următoarele update-uri, aplicaţia Colegu' va avea istoric, arătând care sunt zonele unde se află în mod normal Radare şi Filtre şi zonele unde se ridică de obicei maşini.

În plus, Colegu' va furniza rute recomandate în funcţie de preferinţele utilizatorului.

Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.

Imagini Colegu'

Comentează

Aplicaţii adăugate de către Sebastian Gabor