Orasul Meu   free Descarcă
Ratingul userilor:
Comentariile userilor lasă un comentariu
Trimite-le şi prietenilor tăi

Versiunea curenta: 1.0

5.7 MB

Vanzator: iLeo Marketing Interactiv S.R.L.

Cerinte: Compatible with iPhone, iPod touch and iPad. Requires iOS 3.1 or later.

Orasul Meu - de iLeo Marketing Interactiv S.R.L.

Descriere

Orasul Meu - www.orasulm.eu - este un ghid mobil dezvoltat de catre 24-FUN special pentru orasele din Romania, care iti arata in orice moment ce locuri si ce evenimente sunt in apropierea ta.

Nu e nevoie sa stii sa citesti o harta sau sa fi batut toate strazile ca sa te descurci in oras. Aplicatia Orasul Meu foloseste simboluri usor de inteles pentru destinatiile din jurul tau, asa ca e suficienta o privire ca sa te lamuresti incotro o poti lua. Daca zona e prea aglomerata, selectezi doar categorii de locuri sau de evenimente care te intereseaza. Sau alegi orice alta zona a orasului in care sa vezi ce se intampla. Iar daca nu te simti deloc in largul tau pe harta, cu sau fara simboluri, poti intotdeauna sa treci in formatul lista, unde vei vedea si distanta dintre pozitia ta actuala (inregistrata de GPS) si pozitia fiecaruia dintre locurile afisate.

Ai deja o destinatie, dar nu stii exact unde se afla? Cauta dupa numele locului, al evenimentului sau al strazii. Poate langa sala de teatru la care mergi este si o cafenea, pentru povestit impresii.

Sau poate ca esti in cautarea unei farmacii sau a unui supermarket dintr-un anumit lant. Scrie numele lantului, iar pe harta se vor afisa toate unitatile din orasul tau.

Stii tot ce e de stiut si a ramas doar sa faci rezervarea? Suna direct din aplicatie, e mai rapid. Merge si pentru comenzi la taxi.

Iar daca vrei ca prietenii sa stie ca ai ajuns undeva anume, fa-ti un cont gratuit si foloseste functia de check-in. In definitiv, toti umblam cam in aceleasi zone - de ce sa nu profitam de asta ca sa ne intalnim mai des?

In fine, daca esti in deplasare, nu-ti face griji. Orasul Meu te urmeaza chiar si in locurile de vacanta.

De ce e bine sa fii in Orasul Meu:
- mii de locuri si sute de evenimente active in fiecare moment, in Bucuresti, in orasele mari ale tarii, pe Valea Prahovei si pe litoral
- cel mai usor mod de a gasi evenimente in oras - orice loc cu o steluta deasupra are cel putin un eveniment in urmatoarele 24 de ore
- geolocalizare prin GPS si focus pe ce se intampla langa tine, ca sa nu pierzi timpul cautand informatii pe telefon
- motor de cautare performant si sistem flexibil de filtrare a rezultatelor
- afisare in format harta si lista, cu precizarea numarului de rezultate de pe ecran versus numar total de rezultate
- functie de check-in, care te ajuta sa iti gasesti prietenii si sa fii gasit de ei
- compatibilitate cu Facebook
- multe alte functii si avantaje, disponibile in curand

Daca vrei mai multe informatii sau iti place sa planifici din timp, ne gasesti si pe www.orasulm.eu.
Ne vedem in oras!

Orasul Meu este o marca inregistrata.

Imagini Orasul Meu

Comentează

Aplicaţii adăugate de către iLeo Marketing Interactiv S.R.L.