Fazan FREE   free Descarcă
Ratingul userilor:
Comentariile userilor lasă un comentariu
Trimite-le şi prietenilor tăi

Versiunea curenta: 2.2

39.7 MB

Vanzator: S.C. Mobile Touch S.R.L.

Cerinte: Compatible with iPhone, iPod touch and iPad. Requires iOS 3.0 or later.

Fazan FREE - de S.C. Mobile Touch S.R.L.

Descriere

FAZAN este un joc de cuvinte care stimulează activ capacitatea umană de accesare a memoriei şi ajută la dezvoltarea vocabularului, îmbunătăţind abilităţile personale de comunicare.

>> Cum se joacă?

Jocul este început de către program, folosind un cuvânt din limba română. Nu sunt permise substantive la plural ori forma gerunziu a verbelor. Se continuă, de către fiecare jucător pe rând, cu un cuvant al cărui prefix de două litere este sufixul cuvântului anterior. Nu este permisă repetarea cuvintelor în timpul unui joc. Un jucător este închis dacă nu ştie să răspundă atunci când îi vine rândul.

>> Cum câştig?

Există două tipuri de joc:
* Clasic: fiecare jucător încearcă să-şi închidă oponentul cât mai repede; câştigă cel care închide de 5 ori, câte o dată pentru fiecare literă a cuvântului FAZAN;
* Maraton: fiecare jucător îşi provoacă oponentul folosind cuvinte cât mai dificile, dar făra să îl închidă; scopul este de a obţine un scor cât mai mare;

Atât jocul clasic, cât şi maraton, pot fi jucate pe trei nivele de dificultate: începător, intermediar, expert.

>> Mă pot lăuda cu scorul meu?

Jucătorii îşi pot publica scorul online dacă dispozitivul dispune de o conexiune la Internet. Există câte un top pentru fiecare tip de joc şi dificultate.
Pentru a putea trimite scorul, un jucător trebuie să îşi aleagă o porecla. Scorul se actualizează online dacă este mai mare decât cel realizat anterior de către jucător.

>> Mentiuni legale

Baza de date ce conţine cuvintele şi definiţiile acestora provine din proiectul Dex Online, şi se află sub licenţă publică GPL. Aplicaţia iPhone se distribuie doar prin App Store, respectând termenii şi condiţiile acestuia.

Această aplicaţie este versiunea gratuită, ce include bannere, a aplicaţiei FAZAN (http://itunes.com/apps/fazan).

Vă rugăm să ne transmiteţi ideile dumneavoastră de îmbunătăţire a acestei aplicaţii la adresa http://www.mobiletouch.ro/contact/

Ce e nou in versiunea 2.2

+ clasament online
+ baza date extinsa
+ integrat cu retele sociale

Imagini Fazan FREE

Comentează

Aplicaţii adăugate de către S.C. Mobile Touch S.R.L.