Ataxi   free Descarcă
Ratingul userilor:
Comentariile userilor lasă un comentariu
Trimite-le şi prietenilor tăi

Versiunea curenta: 1.0.1

1.4 MB

Vanzator: Adulmec LLC

Cerinte: Compatible with iPhone, iPod touch and iPad. Requires iOS 3.1.3 or later.

Ataxi - de Adulmec LLC

Descriere

Ataxi este o aplicatie gratuita pe care o poti folosi indiferent daca ai sau nu abonament de date. Aici gasesti o lista completa de firme de taxiuri din Romania cu toate datele de contact: numere de telefon si tarife taxi actualizate permanent. Cu un singur click poti apela compania de taxi favorita fara extra costuri. Si daca vrei sa suni doar la numerele de telefon din reteaua la care ai tu abonament poti seta asta in preferintele tale.

Ce poti face cu Ataxi App?

- Poti alege dintr-o lista orasul in care te afli sa vezi lista cu firmele de taxi din acel oras, iar pentru fiecare firma, poti vedea informatii despre tarif si numerele de telefon la care poti apela pentru a solicita o masina.

- Poti sa alegi chiar si reteaua ta de telefonie preferata, astfel incat apelul sa se efectueze automat la numerele de apelare taxi din acel oras.

- Ai o companie de taxi favorita? O poti apela direct cu doar un singur click. Poti adauga firme de taxi in lista ta de "Favorite", unde le poti apela rapid. In plus, iti punem la dispozitie optiunea "Suna companie favorita", care te pune in legatura imediata cu un taxi, prestabilit pentru a fi cel mai ieftin din orasul selectat de tine.

- Calatoresti mult prin Romania? Ataxi iti poate identifica automat geolocatia ta, astfel incat lista cu firme de taxi se va actualiza automat. Pe viitor vei avea si posibilitatea de a acorda note si a scrie comentarii despre firmele de taxi.

In plus iti mai oferim si informatii despre drepturile si obligatiile clientului si soferului de taxi si informatii generale despre tarife, astfel incat sa fii intotdeauna informat.

Ce e nou in versiunea 1.0.1

- Baza de date actualizata
- Reparat mici erori
- Imbunatari de interfata

Imagini Ataxi

Comentează

Aplicaţii adăugate de către Adulmec LLC