Pescuit Crap   € 2.99 Cumpără
Ratingul userilor:
Comentariile userilor lasă un comentariu
Trimite-le şi prietenilor tăi

Versiunea curenta: 1.0

21.9 MB

Vanzator: Picnic Media SRL

Cerinte: Compatible with iPhone, iPod touch and iPad.Requires iOS 3.2 or later.

Pescuit Crap - de Picnic Media SRL

Descriere

Pescuit Crap este un ghid Aventuri la pescuit, brandul media numarul 1 in pescuitul sportiv din Romania, ce contine detalii despre monturi, momeli, nade, fire, noduri, tehnici, sfaturi si multe secrete.

Prima aplicatie romaneasca si totdodata cea mai cuprinzatoare aplicatie din lume dedicata exclusiv pescuitului la crap. Aplicatia acopera toate aspectele importante ale pescuitului la crap: realizarea si folosirea monturilor, noduri, alegerea carligelor si a montajelor de plumb, momeli si nade, lansete, mulinete, fire principale sau pentru forfac, agrafe si anouri, suporti si avertizori, componenta trusei, corturi si paturi, saltele de receptie, tehnici de nadire, tehnici de pescuit, sfaturi si secrete etc

Singura aplicatie din lume care prezinta toata informatia esentiala practicarii pescuitului la crap. Avand aceasta aplicatie in mana orice novice isi poate constitui singur trusa, poate lega carligele si realiza monturile, poate alege singur nada si momeala. Pescarii mai avansati isi vor extinde arsenalul de cunostinte pentru a putea aborda mai eficace situatiile din teren. Specialistii in pescuitul la crap au scris-o.

Monturi :

Numarul mare de monturi pentru pescuitul crapului promovat de revistele de specialitate a fost redus de specilistii nostri la 7 monturi esentiale care acopera practic toate situatiile de pescuit: montura simpla fir de par, montura snowman fir combi, montura combi, montura blow-back, montura sir/inel de viermusi, montura D si montura 360.

Noduri:

Principalele 9 tipuri de noduri folosite in pescuiul la crap: nodul fara nod, nodul clinch imbunatatit, nodul Albright etc.

Nade si momeli :

Toate tipurile principale de nade si momeli de la pelete si boiliesuri la seminte si larve de chironomide aplicabilitatea lor si principalii producatori.

Carlige :

Prezentarea principalelor tipuri de carlige pentru crap : curve shank, long shank, wide gape, choddy si curve long shank avand caracteristicile, aplicabilitatea si principalii producatori.

Fire :

Firele de forfac, fire camasa, fire textile suple, monofilamentul, fluorocarbonul, leadcore-ul, firele de inaintas sunt descrise avantajele si dezavantajele fiecaruia, unde este indicata folosirea lor, producatorii principali si preturile lor.

Plumbi :

Plumbii Grippa, plumbii de distanta vartej, plumbii de distanta in-line etc sint prezentati avand caracteristicile, avantajele, dezavantajele si aplicabilitatea lor.

Lanseta :

Tipurile de lansete folosite in pescuitul la crap, actiunea, puterea si lungimea, utilizarea lor, principalii producatori si preturile sint prezentate in aceasta sectiune.

Mulineta :

Principalele componente ale mulinetei de crap, ilustrate avand detalii fotografice si o sectiune despre caracteristicile mulinetei, preturi si producatori.

Accesorii monturi :

De la agrafe si anouri, clipsuri, crosete si opritoare de momeala, materiale solubile (PVA) si pasta de plumb pina la penar si foarfeca, va prezentam toate accesoriile folosite in realizarea si pastrarea monturilor.

Corturi, paturi si saci de dormit :

Ce trebuie sa stim cand le cumparam, care sunt principalii producatori si intervalul de preturi.

Tehnici de pescuit si de nadire :

O sectiune foarte utila pe balta si in etapa de pregatire a partidei de pescuit.

Sfaturi si secrete :

A fost nevoie de multe insistente (si amenintari :)) pentru a scoate de la specialistii nostri sfaturile cele mai folositoare pescarilor obisnuiti. Urmati-le si veti avea succes!

Aplicatia este un produs romanesc lansat si international sub marca Clear Fishing in limbile germana si engleza.

Despre Aventuri la pescuit, brandul media numarul 1 in pescuitul sportiv din Romania, puteti afla mai multe vizitind www.aventurilapescuit.ro

Imagini Pescuit Crap

Comentează

Aplicaţii adăugate de către Picnic Media SRL