Gazeta Sporturilor - GSP.ro   free Descarcă
Ratingul userilor:
Comentariile userilor lasă un comentariu
Trimite-le şi prietenilor tăi

Versiunea curenta: 1.1

3.5 MB

Vanzator: Convergent Media S.R.L.

Cerinte: Compatible with iPad. Requires iOS 3.2.2 or later.

Gazeta Sporturilor - GSP.ro - de Convergent Media S.R.L.

Descriere

Gazeta Sporturilor, fondat in 1924, este al treilea ziar de sport din Europa ca vechime si si-a construit reputatia unui investigator curajos si obiectiv al chestiunilor delicate din sport, bani publici, pariuri si loterii.

Aplicatia Gazeta Sporturilor - GSP.ro pentru iPad ofera mult continut original, excelenta jurnalistica si un mix interesant din cele mai bune articole ale editiei tiparite a Gazetei Sporturilor si cele mai noi stiri de pe gsp.ro.

Bucura-te de jurnalismul sportiv multi-premiat si de reporterii, editorialistii si blogger-ii tai preferati! Vei avea parte de galerii foto spectaculoase, de poze la 360 de grade, infografii, video-uri si alte detalii interactive. Vei gasi articole exclusive de iPad si editii de seara speciale pe evenimentele majore.

Gazeta Sporturilor - GSP.ro este singura aplicatie de iPad a unei redactii integrate din Romania si o poti descarca in fiecare dimineata, de la ora 4.

Calea spre abonament?

Dupa ce ai descarcat gratuit aplicatia, poti alege modul in care doresti sa achizitionezi editiile zilnice.

Poti alege unul din cele patru abonamente la preturi speciale:
- 2.99 euro pentru 1 luna
- 6.99 euro pentru 3 luni
- 12.99 euro pentru 6 luni
- 23.99 euro pentru 1 an

Sau poti achizitiona oricare editie zilnica pentru pretul fix de 0.79 euro.

Plata va fi efectuata prin intermediul iTunes si suma va fi retinuta din contul tau de iTunes in momentul confirmarii achizitiei.

Daca optezi pentru un tip de abonament, acesta se va reinnoi automat la sfarsitul perioadei de abonare, mai putin in situatia in care este dezactivata aceasta optiune in termen de cel putin 24 de ore inaintea expirarii abonamentului. Din contul iTunes va fi retinuta suma pentru reinnoirea abonamentului la 24 de ore inaintea expirarii perioadei.

Abonamentul poate fi gestionat si auto-reinnoirea poate fi oprita din Setari Cont iTunes, dupa achizitie.

Orice parte neconsumata dintr-o perioada de incercare, daca iti va fi oferita, se va pierde in momentul in care iti faci un abonament.
Pentru sugestii si comentarii, trimite un email la adresa: ipad@gsp.ro


ENGLISH

Enjoy unlimited access to "Gazeta Sporturilor - GSP.ro" app through 4 types of subscriptions. Every day of the week, first hour in the morning, daily edition will be ready for download to your iPad. After downloading each edition you can read it even without being connected to the Internet.

The special offers for subscriptions are:

- 2.99 Euro for 1 month
- 6.99 Euro for 3 months
- 12.99 Euro for 6 months
- 23.99 Euro for 1 year

You can also buy any daily edition for the fix price of 0.79 Euro.

The payment is made through your iTunes Account at the confirmation of purchase.

The subscription is automatically renewed unless auto-renew is turned off at least 24 hours before the end of the current period. Your account will be charged for renewal within 24-hours prior to the end of the current period.

Your subscription may be managed and auto-renewal may be turned off from your Account Settings after purchase.

The subscription cannot be cancelled while during active subscription period. Any unused portion of a free trial period, if offered, will be forfeited when the user purchases a subscription.

Please send your suggestions and comments to: ipad@gsp.ro

Imagini Gazeta Sporturilor - GSP.ro

Comentează

Aplicaţii adăugate de către Convergent Media S.R.L.