Salvamont   free Descarcă
Ratingul userilor:
Comentariile userilor lasă un comentariu
Trimite-le şi prietenilor tăi

Updatat: January 23, 2013

Versiunea curenta: 1.0

498k

Vanzator: Vodafone România

Cerinte: Requires Android: 2.2 and up

Salvamont - de Vodafone România

Descriere

Salvamont este aplicatia oficiala a Asociatiei Nationala a Salvatorilor Montani din Romania (A.N.S.M.R.), realizata in parteneriat cu Vodafone Romania.

Cu ajutorul ei afli cele mai importante avertismente montane, poti planifica din timp excursiile cu ajutorul Dispeceratului Salvamont si ai pe telefon cele mai noi informatii despre starea vremii, traseele montane, contactele si locatiile cabanelor si partiilor din intreaga tara.

In plus, in sectiunea SOS ai la dispozitie un serviciu de localizare a pozitiei telefonului, prin care poate notifica in timp real dispeceratul Salvamont despre traseul si coordonatele tale, altitudinea si chiar si nivelul bateriei telefonului.
Serviciul este recomandat tuturor celor care calatoresc pe munte in vreme dificila sau pe trasee necunoscute, echipa Salvamont putand astfel monitoriza numarul turistilor care se afla in zone de risc, iar in cazul in care acestia apeleaza de urgenta dispeceratul, pozitia lor poate fi foarte usor gasita, reducand extrem de mult timpul de localizare si salvare.

Clientii Vodafone utilizatori ai serviciului Internet pe Mobil beneficiaza si de trafic de date gratuit asociat utilizarii aplicatiei.

Ce e nou in versiunea 1.0

No recent changes.

Imagini Salvamont

Comentează

Aplicaţii adăugate de către Vodafone România