Descopar ROMANIA colorand   free Descarcă
Ratingul userilor:
Comentariile userilor lasă un comentariu
Trimite-le şi prietenilor tăi

Updatat: March 16, 2013

Versiunea curenta: 1.0.0

16M

Vanzator: Infomedia Pro

Cerinte:

Requires Android: 2.2 and up

Descopar ROMANIA colorand - de Infomedia Pro

Descriere

Eu descopar ROMANIA colorand-o!
Sa coloram impreuna ROMANIA!
"Un veritabil tur al Romaniei in imagini, acest program, mai mult decat un simplu program de colorat, este o invitatie la a descoperi frumusetile si diversitatea peisajelor, bogatiilor si atractiilor Romaniei."
"Imaginile din acest program au fost impartite in multe suprafete mici si usor de colorat. Fiecare dintre voi va putea sa inventeze propriile sale combinatii de culori pentru a-si crea singur un minunat album de amintiri din Romania."
Si nu este doar un program de colorat! Este un program in care vom descoperi: locuri emblematice ale Romaniei, palete de culori, informatii interesante despre diversele locuri si obiective turistice din Romania.
Ce vom descoperi si vom colora? Locuri si lucruri precum zone folclorice (Banat, Oltenia, Muntenia, Moldova, Bucovina, Dobrogea, Transilvania, Maramures si Crisana), harta cu judetele tarii, Chipul lui Decebal cioplit in piatra, langa Orsova, litoralul Marii Negre, castelul Corvinestilor, vulcanii noroiosi, portretul lui Vlad Tepes, Coloana Infinitului, portretul lui Brancusi, masina nationala - Dacia, portretul Regelui Carol I, Traseul Dunarii in Romania si multe altele...
Si pentru ca totul sa fie mai captivant si mai distractiv, pe langa informatiile audio, in timp ce coloram avem si diverse surprize animate care apar pe neasteptate in mijlocul desenului. Cei mici vor fi incantati!
Din acest program se pot accesa alte module dedicate care sunt dedicate unor orase, judete sau zone din Romania. In fiecare modul se gasesc multe informatii si imagini din zona careia ii este dedicat.
Facilitati:
- informatii bogate despre obiectivele prezentate (audio)
- utilizarea giroscopului
- interfata moderna si intuitiva
- animatii surpriza ascunse printre obiectele de desenat
- o imagine colorata realistic pentru fiecare obiectiv in parte
- un set de imagini reprezentative pentru Romania

Acest joc il va ajuta pe copilul tau sa-si dezvolte imaginatia si perspicacitatea.
Pentru mai multe produse software educaţionale căutaţi Colecţia PitiClic.
Trăsături: *****

Conţinut educaţional
Distractiv şi amuzant
Dezvoltatorul acestei aplicaţii este deja binecunoscut pentru software-ul educaţional, interactiv ce se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 11 ani, de asemenea şi pentru alte aplicaţii pentru dipozitive mobile.

Pentru copii intre 4 si 8 ani.

Ce e nou in versiunea 1.0.0

No recent changes.

Imagini Descopar ROMANIA colorand

Comentează

Aplicaţii adăugate de către Infomedia Pro