Integrame   free Descarcă
Ratingul userilor:
Comentariile userilor lasă un comentariu
Trimite-le şi prietenilor tăi

Updatat: January 6, 2013

Versiunea curenta: 1.2.3

5.3M

Vanzator: HappyFaceDevs

Cerinte: Requires Android: 2.2 and up

Integrame - de HappyFaceDevs

Descriere

Pentru a evita neintelegerile cititi rubrica de intrebari frecvente.

=============== DESCRIERE ===============

Aceasta este prima aplicatie de integrame pentru Android dedicata romanilor. Acum aveti posibilitatea sa va testati vocabularul intr-un mod simplu si placut.


=============== SPECIFICATII ===============
- 70 de integrame
- 3 nivele de dificultate
- control al camerei folosind pan, fling si pinch-zoom
- zoom cu un singur deget pentru telefoanele fara multi-touch
- salvarea progresului tuturor integramelor
- optimizat pentru telefoanele mai vechi
- suport pentru tastaturi fizice
- muzica si sunete

=============== INTREABARI FRECEVENTE ===============

- De ce primesc mesajul "No connection"?
- Folosesti o aplicatie de adblock sau un ROM personalizat care blocheazul accesul catre siteul de publicitate. Dezactiveaza aceasta aplicatie si totul va functiona fara probleme.

- De ce am nevoie de internet pentru a ma juca?
- Conexiunea la internet nu este necesara. Ea intervine doar in cazul in care doresti sa folosesti sau sa obtii puncte. Toate celelalte functionalitati sunt neafectate.

- De ce sunt nevoit sa ma complic cu obtinerea de puncte?
- In primul rand nimeni nu este obligat sa o faca. La prima rulare, jocul va ofera 5 puncte cu care puteti debloca ajutorul si inca 2 integrame. Cu alte cuvinte aveti din start acces la 40 de integrame + ajutor. Dupa cum ati vazut jocul este gratuit si nu exista niciun fel banner care sa va deranjeze in timpul completarii integramelor. Pentru realizarea aplicatiei au fost necesare 4 luni de munca, aici excluzand ultimele saptamani in care am implementat toate sugestiile voastre. Sistemul de puncte este singura modalitate prin care noi suntem rasplatiti si prin care voi ne puteti sustine fara a plati nimic.

- De ce nu functioneaza / se comporta ciudat aplicatia?
- Pentru orice nelamurire sau problema ne puteti trimite un mail direct sau folosind butonul "plic" din joc. Nu putem raspunde mesajelor de nemultumire de pe market si nici nu putem afla mai multe despre o anumita problema din commenturi "nu merge". O comunicare buna te va ajuta sa scapi de problema si va imbunatati aplicatie pentru toti.


KEYWORDS: integrame, integrama, happyfacedevs, cioraneanu, romania, romanian, vocabular, cuvinte, careu, rebus

Ce e nou in versiunea 1.2.3

What's in this version:* Rezolvat problema ce nu permitea deschiderea aplicatiei dupa update.* Modificat metoda de editare. La alegerea unei casute goale editorul sare peste careurile deja completate.* Modificat design-ului ecranului principal si al optiunilor.* Functia de afisare litera corecta/gresita poate fi acum activata din optiuni* Integrame noi (70 in total)* Nivele de dificultate* Suport pentru tastaturi fizice* Adaugat optiune pentru ascunderea tastaturii* Zoom out marit

Imagini Integrame

Comentează

Aplicaţii adăugate de către HappyFaceDevs